" />
natječaj

Javni natječaj za izradu vizualnog identiteta 67. Pulskog filmskog festivala


prijava: 15.11.2019.
mjesto: Pula

Javna ustanova Pula Film Festival objavila je Javni natječaj za izradu vizualnog identiteta 67. Pulskog filmskog festivala. Pozivaju se sve pravne i fizičke osobe s područja Republike Hrvatske da svojim idejama predlože, uz zadane smjernice iz Natječaja, grafičku i komunikacijsku kvalitetu narednog Festivala. Natječaj je otvoren do 15. studenog 2019.!

Predmet i svrha javnog natječaja:

Predmet Javnog natječaja je izrada novog vizualnog identiteta  67. Pulskog filmskog festivala sa svrhom dobivanja kvalitetnog rješenja za upotrebu identiteta na svim on line i off line promidžbenim materijalima (plakati, letci, brošure, monografije, internetska stranica, promotivni materijali, i dr.)

 

Opći uvjeti javnog natječaja:

Natječaj je javan i otvoren za sudjelovanje svim pravnim i fizičkim osobama s područja Republike Hrvatske.  Natjecatelj se može natjecati sa više prijedloga.

Na natječaju ne mogu sudjelovati članovi Ocjenjivačkog suda, njihov zamjenici, bliski srodnici, zaposlenici Provoditelja niti njihovi bliski srodnici.Cjelokupna natječajna dokumentacija nalazi se na mrežnoj stranici www.pulafilmfestival.hr.

(R.P.B., 03.10.2019)