" />
koncert

Goran Bare i Majke 24. studenoga u Tvornici kulture


vrijeme: 24.11.2019.
mjesto: Zagreb; Tvornica kulture, Šubićeva 2

U povodu 20 godina zagrebačke Tvornice kulture, u koncertnoj dvorani u Šubićevoj 24. studenog nastupit će Goran Bare i Majke na posebnom rođendanskom koncertu na kojemu će izvoditi presjek najvećih hitova svoje karijere.

Po mnogima najvećih rock pjesnik ovih prostora vraća se za kraj godine u Tvornicu kulture, koncertni prostor koji je punio bezbroj puta i snimio čak dva live albuma, "Unplugged" i "Majke u Tvornici", stoji u najavi.


"Protekla godina bila je jedna od najuspješnijih u Baretovoj karijeri. Osim izuzetno hvaljenog albuma 'Nuspojave', po prvi put je solo nastupio na stadionu Šalata, napunivši ga do posljednjeg mjesta", dodaje se.


Koncert u Tvornici vratiti će ga sa stadiona u dvoranu, a set lista će sadržavati sve najvažnije momente iz prebogatog repertoara, od "Budi ponosan", "Mene ne zanima", "Mršavi pas", "Fantastična vatra", "Krvarim od dosade", "Put ka sreći", "A ti još plačeš", "Vrijeme je da se krene", "Grešnik", "Teške boje", "Dobro se osjećam", "Iz sve snage", do novijih, "Ljubav krvari", "Skarabej Go-Go" i "To nije igra". (Hina) 

https://www.facebook.com/goranbareimajke/

 

(R.P.B., 15.10.2019)