" />
radionica, kolonija

Musical Theatre Workshop Tihane Stmečki


vrijeme: 27.10.2019. 15,30- 17 h
mjesto: Zagreb; Centar za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1

Centar za kulturu Trešnjevka donosi jednodnevnu radionicu glazbenog kazališta pod vodstvom uspješne plesačice i koreografkinje s međunarodnom karijerom, Tihane Strmečki, koja će se održati 27. listopada od 15,30 sati do 17 sati.

Tihana Strmečki, koja je nedavno došla s još jedne Broadwayske edukacije i jedva čeka svoje znanje podijeliti sa zaljubljenicima u kazalište i ples. Radionica koristi zagrijavanje bazirano na jazz – baletnim elementima kako bi se polaznici fizički i psihički pripremili za rad na koordinaciji, snazi, izoliranosti pokreta i fleksibilnosti. Drugi dio radionice fokusiran je na učenje i isplesavanje plesne sekvence. Zadani plesni materijal uvijek je smješten u dramsku situaciju, preuzetu iz klasičnih i suvremenih mjuzikala s Broadwaya. Koreografija izrađuje tehniku, muzikalnost i ekspresivnost svakog polaznika, te potiče unošenje svog karaktera i individualnog izričaja u plesni materijal.

 

U sklopu programa “CeKaTe za lokalnu zajednicu” ovaj program se ne naplaćuje, a maksimalan broj sudionika je 30. Prijaviti se možete, do popune radionice, na tnt@cekate.hr.
 

(R.P.B., 22.10.2019)

Tagovi: radionica, cekate