konferencija, znanstveni skup

Prvi 'Runda Digital Day' i u Zagrebu


vrijeme: 04.11.2019. - 07.11.2019.
mjesto: Beograd (Srbija), Ljubljana (Slovenija), Zagreb (Hrvatska)

Tri grada regije u ovome tjednu ugošćuju glazbene profesionalce iz inozemstva i regije, a jedan od gradova je i Zagreb, gdje će s posebnim gostima biti održana radionica o sustavu Spotify – poznatome i svjetski rasprostranjenom streaming servisu.

Na konferenciji pod nazivom Runda Digital Day zainteresirane očekuju i brojne panel rasprave te interesantna predavanja glazbenih stručnjaka.

Ova konferencija namijenjena je izdavačima, glazbenicima, glazbenim profesionalcima, kao i svima koji žele saznati nešto više o digitalnoj distribuciji glazbe. U tri dana i tri različita grada Runda Digital Day ugostit će predstavnike Merlina, Spotifya, IMPALA-e, WIN-a, Sonosuitea, Xplore Musica, kao i cijeli niz regionalnih izdavača, izvođača i predstavnika glazbenih organizacija iz regije.

Konferencija u Zagrebu održava se u četvrtak, 7. studenog, s početkom u 09:00 sati u Kulturno-informativnom centru (KIC-u), Preradovićeva 5. Ulaz je slobodan uz obaveznu prethodnu registraciju putem poveznice: http://bit.ly/RundaDigitalDay_Zagreb

Opširnije:
https://hdu.hr/(D.H.F., 05.11.2019)