natječaj

3. Boutique Art Fair 'Nesvrstani' - poziv za sudjelovanje


prijava: 20.01.2020.

Prijave za izlaganje na 3. izdanju Boutique Art Fair-a - Nesvrstani, koje će se održati u svibnju u Laubi, otvorene su do 20. siječnja 2020. godine.

BOUTIQUE ART FAIR NESVRSTANI umjetnički je sajam koji pruža komercijalnu komunikacijsku platformu za galerije, umjetničke udruge i samostalne umjetnike. U okviru izlagačkog programa i popratnih sadržaja, NESVRSTANI se bave pitanjem tržišta umjetnina, otvaraju prostor privatnim, ali i nezavisnim galerijama i udrugama umjetnika za međusobno umrežavanje i povezivanje s kolekcionarima.

Natječaj je otvoren za galerije, umjetničke udruge i organizacije te samostalne umjetnike koji djeluju na području suvremene umjetnosti te žele komercijalno predstaviti svoj rad na sajmu umjetnina.

Sajamski program NESVRSTANI održava se u galerijskom prostoru Laube.
Organizator osigurava sve troškove prostora za izlaganje, kao i osoblje za tehnički postav radova, promociju događanja, izradu kataloga i popratnih materijala.

Prijavnicu s popratnim materijalima potrebno je poslati poslati do 20. siječnja 2020. na info@nesvrstani.hr s naznakom, NESVRSTANI 2020. – izlagači.

Detaljne informacije o prijavi mogu se pronaći na:
www.nesvrstani.hr.

 

(D.H.F., 10.01.2020)