festival, najave

Sea Star Festival prebačen na svibanj 2021. uz iste izvođačeSea Star Festival službeno je pomaknut na svibanj 2021. godine zbog epidemioloških mjera, a posjetitelje će dočekati svi najavljeni izvođači koje predvode kultni Cypress Hill i techno diva Amelie Lens, izvijestili su organizatori u četvrtak.

Time je, kažu, Sea Star postao i jedini festival u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji, koji uz nove datume ima i potvrdu nastupa svih prethodno potvrđenih izvođača.
"Zahvalni smo publici na pokazanom strpljenju i povjerenju. Sretni smo što smo uspjeli donijeti dobre vijesti kako za publiku iz više od 50 zemalja svijeta, tako i za Umag, Istru, Hrvatsku i cijelu regiju", poručili su iz Exit tima.

Novi festivalski termin je petak 28. i subota 29. svibnja 2021., a fanove će dočekati hip hop sastav Cypress Hill, techno zvijezda Amelie Lens, talijanska Meduza, slovenski Umek, Dubioza Kolektiv i Vojko V.
Uz njih na line upu su trap reprezentacija u sastavu Kuku$, z++, Buntai, 30zona, Klinac, Brudaz, Young Sanci, Ognjen i Triad & Yeah Left live, rock duo Buč Kesidi, vrh regionalne elektronske scene u kojem su  Tijana T i Insolate te techno postava na čelu s Farragom, Andreom Ljekajem, Damirom Hoffmanom, DJ Gumjom, Bronskim i Marcelom.

Organizatori su najavili da će popis izvođača dodatno proširiti kako bi nagradili publiku za ukazano strpljenje tijekom ove nezapamćene situacije u svijetu, koja je posebno teško utjecala na festivalsku industriju.

Sve ovogodišnje ulaznice vrijede i 2021., moguć povrat novca.

Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za ovogodišnji Sea Star festival kupljeni na službenim prodajnim mjestima vrijedit će i za izdanje 2021. godine, a u prodaju će krenuti i novi kontingenti ulaznica, smještaja i prijevoza.

Svi kupci kojima novi datumi Sea Stara ne odgovaraju moći će ostvariti povrat novca.

EXIT tim moli za strpljenje kako bi način povrata bio usklađen sa zakonskim rješenjima koje će Hrvatska usvojiti u skladu s aktualnom situacijom izazvanom pandemijom koronavirusa.

Na datume kada se ovogodišnji festival trebao održati, točnije od četvrtka 21. do nedjelje 24. svibnja pripremljen je Sea Star Stream Festival, na kojem će se prikazati snimke brojnih nastupa s protekla tri izdanja.

Snimke će se emitirati na društvenim mrežama i službenoj web stranici Sea Stara, a programsku satnicu objavit će 11. svibnja. (Hina)

(D.H.F., 08.05.2020)