" />
festival, obavijest

'The Killers' potvrđeni za odgođeno izdanje INmusic festivala #15


vrijeme: 20.05.2020.

'The Killers' će premijerno u Hrvatskoj nastupiti u lipnju 2021. godine na INmusic festivalu #15, gdje će uz dobro poznati glazbeni opus predstaviti i novi materijal s nadolazećeg šestog studijskog albuma 'Imploding The Mirage'.

'The Killers' su jedan od rijetkih suvremenih američkih rock sastava koji ne zahtjeva puno uvoda. Iza njih je pet multiplatinastih studijskih albuma, deseci globalnih hitova i pjesama koje su obilježile proteklih 15 godina, nizovi rasprodanih stadionskih nastupa, headline nastupi na Glastonburyu, Lollapaloozi, Coachelli, i dr.

 

Uz uz već rasprodanu i zbog pandemije COVID-19 odgođenu turneju u Velikoj Britaniji i Irskoj, The Killerse povodom 15. obljetnice INmusic festivala gledat ćemo i u Zagrebu u lipnju 2021. godine

 

Festivalske ulaznice za INmusic festival #15 dostupne su putem službenog festivalskog webshopa. Ulaznice kupljene za INmusic festival #15 ostaju važeće i za nove datume održavanja jubilarnog izdanja INmusic festivala od 21. do 23. lipnja 2021. godine.

 

Organizacija INmusic festivala još jednom zahvaljuje brojnoj publici na velikoj podršci i razumijevanju u nastaloj izvanrednoj situaciji pandemije COVID-19 koja je onemogućila održavanje jubilarnog izdanja festivala u lipnju ove godine te moli za strpljenje dok i ostala najavljena gostovanja na festivalu ne finaliziraju svoju odgodu turneja, a o čemu će informirati javnost putem službenih komunikacijskih kanala INmusic festivala.
 


 

(R.P.B., 20.05.2020)