djeca, mladi

'Kišni razdraganci' na opatijskoj Ljetnoj pozornici


vrijeme: 13.06.2020. 18,30 h
mjesto: Opatija; Ljetna pozornica

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle iz Leta 3 snimili su dječji album imena 'Kišni razdraganci', dok je Lana Letović Perčin autorica istoimene slikovnice koja prati njihovu glazbenu priču. Ivanka i Mrle oživjeli su likove iz slikovnice i donose ih u subotu, 13. lipnja, u 18,30 sati na opatijsku Ljetnu pozornicu.

"Našli smo se u želji da nam svaki dan bude Ha ha hi hi dan, svaki drugi dan da bude Piknik gdje nemamo Tajni, a imamo punu košaru Njama njam hrane, kiša nam ne smeta u KAP-ima, no treba nam sunce gdje u daljini vidimo kako nam u posjet stiže Alisa te u ruci drži Balon. Naravno da moramo stalno biti zaljubljeni u sebe i u druge, a pjesmom Teška slova završavamo pred spavanje veselom borbom u Jastučevanju te za kraj, evo ga, Čiča Miča i za danas završava se ova vesela i lijepa priča. Plešite, škakljajte se, zaljubljujte i pjevajte s nama", veselo poručuju Ivanka i Mrle.

 

Ovaj hvaljeni audio-vizualni projekt omiljen među djecom, ali i velikim mališanima, nedavno je nagrađen glazbenom nagradom Porin u kategoriji Najbolji dječji album.
 

(R.P.B., 12.06.2020)