Knjižnica i čitaonica 'Fran Galović' Koprivnica ovih ljetnih praznika organizira Olimpijadu čitanja 2020., koja počinje u petak, 26. lipnja i traje do petka, 28. kolovoza. " />
djeca, mladi

Olimpijada čitanja 2020. u Koprivnici


vrijeme: 26.06.2020. - 28.08.2020.
mjesto: Koprivnica

Knjižnica i čitaonica 'Fran Galović' Koprivnica ovih ljetnih praznika organizira Olimpijadu čitanja 2020., koja počinje u petak, 26. lipnja i traje do petka, 28. kolovoza.

Za razliku od prethodnih godina kada su se natjecali svi treći razredi, ove godine su izmijenjena pravila. Sudjelovati mogu svi učenici od 1. do 4. razreda osnovnih škola s područja Koprivnice i okolice.

 

Za sudjelovanje potrebno je prijaviti se u Dječji odjel koprivničke knjižnice gdje će učenici dobiti dnevnike čitanja. Sve što je potrebno je tijekom ljetnih praznika pročitati super zabavne knjige i napisati svoj dojam o knjizi. Za svaku pročitanu knjigu osvaja se bod. Knjige se čitaju s popisa dostupnih u Knjižnici i na poveznici: https://bit.ly/2CDMeAb. Na kraju ljeta svi sudionici sudjelovat će na završnoj svečanosti gdje će primiti diplome. Za prva tri mjesta u svojoj dobnoj skupini, sudionici će primiti i medalje.

 

Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica poziva sve zainteresirane da prihvate izazov i uključe se u Olimpijadu čitanja 2020. I u ovoj Olimpijadi značajno je naglasiti da je važno sudjelovati, a ne pobijediti!

 

(R.P.B., 25.06.2020)