" />
radionica, kolonija

Radionica pitchinga na Festivalu mediteranskog filma u Splitu 2020.


vrijeme: 27.07.2020. - 30.07.2020.
prijava: 19.07.2020.
mjesto: Split

DKE – Ured MEDIA Hrvatske, u suradnji s Festivalom mediteranskog filma Split, organizira radionicu pod nazivom 'Kako razvijati i predstaviti projekte za međunarodno tržište', čiju će kulminaciju predstavljati Pitching forum.

Radionica će ponuditi smjernice profesionalcima, ponajprije redateljima i scenaristima, te adekvatne odgovore na pitanja o najučinkovitijim načinima pripreme i prezentacije vlastitoga projekta stručnoj javnosti – producentima, distributerima, prodajnim predstavnicima, ali i široj javnosti – publici.

 

Za provođenje radionice zadužena je hrvatska producentica Tamara Babun (Wolfgang & Dolly d.o.o.), a u određenom opsegu i Martina Petrović, voditeljica DKE - Ureda MEDIA Hrvatske.

 

Radionica je namijenjena filmskim profesionalcima i studentima filmskih odsjeka, u prvom redu redateljima i scenaristima, s fokusom na projektima kratkometražnih igranih ili dokumentarnih filmova (uz uvjet da su svojom tematikom vezani uz Split ili Mediteran, odnosno da se snimaju u Splitu ili njegovoj okolici). Sudionicima koji nisu iz Splita, pokrit će se troškovi smještaja i boravka.

 

Radionica će se održavati u razdoblju od 27. do 30. srpnja, od 10 do 18 sati.

 

Prijave je moguće podnijeti do 19. srpnja 2020.

 

Opširnije…

 

(R.P.B., 01.07.2020)