najave

Aukcija kazališnih kostima u Kazalištu Trešnja


vrijeme: 12.09.2020. - 13.09.2020.11-17 h
mjesto: Zagreb; Gradsko kazalište Trešnja, Mošćenička 1

Kazalište Trešnja otvara svoju riznicu unikatnih kostima iz predstava koje više nisu na repertoaru i nudi jedinstvenu priliku kupnje svim ljubiteljima kazališne umjetnosti. Rasprodaja kostima održat će se 12. i 13. rujna od 11 do 17 sati u dvorištu Kazališta koje će za ovu priliku biti posebno uređeno s kulisama iz predstava. Rasprodajom kostima Kazalište Trešnja otvorit će sezonu 2020./2021.

Kupnja će biti moguća isključivo gotovinom.
 
Posjetitelji Trešnje od listopada će moći uživati u obnovi premijere predstave Snjeguljica i sedam patuljaka te ostalim predstavama s repertoara kao što su Ivica i Marica, Trnoružica, I opet…Miffy, Pipi Duga Čarapa i ostale.
 
Detaljan raspored predstava u rujnu i listopadu možete pronaći na web stranici Kazališta Trešnja u kojem je sve spremno za doček publike prema preporukama HZJZ kako bi se posjetitelji mogli osjećati sigurno u svom kazalištu. Broj mjesta u dvorani ograničen je na sto posjetitelja, a publika će se smještati u gledalište s preporučenim razmakom. Preporučuje se kupnja ulaznica putem online servisa, a obavezno je nošenje zaštitnih maski, kao i mjerenje tjelesne temperature i dezinfekcija ruku pri ulasku u kazalište.


(R.P.B., 08.09.2020)