natječaj

Galerija SKC: Otvoreni poziv - Re-Start Experience


prijava: 30.09.2020.
mjesto: Rijeka

Studentski kulturni centar poziva na sudjelovanje u izložbi koja će se održati u prostoru Galerije SKC od 26. listopada do 13. studenog 2020. Rok za prijavu je 30. rujna 2020.!

Poziv je namijenjen studentima, alumnima ili drugim zainteresiranima za održivost i očuvanje okoliša, promišljanje termina „otpadni materijali“ te kulturnih procesa potrošnje, akumulacije i zbrinjavanja predmeta na globalnoj i individualnoj razini. Pozivaju se i zainteresirani za eksperimentiranje u materijalu asemblaž, kolažu i u prenamjeni materijala koji će se u formi instalacije ili objekata u tehnici miješanih medija „izgraditi” za potrebe izložbe. Više o pozivu udruženja SOMAMA u nastavku.
 
SOMAMA je u potrazi za kreativnim umovima za vizionarsku izložbu radova u tehnici miješanih medija: Re-Start Experience!
Rok za prijavu: 30.09.2020.
Kontakt: somama.team@gmail.com

SOMAMA udruženje registrirano je u Španjolskoj kao organizacija posvećena promociji ekološke održivosti i uspostavljanju odnosa i poticanju aktivnog angažmana lokalne zajednice kroz organizaciju interaktivnih izložbi.
Program se održava na engleskom jeziku.

Izložba je dio službenog programa Rijeka 2020 Europske prijestolnice kulture te će se održati u Galeriji SKC od 26.10. do 13.11.2020.

 

(R.P.B., 21.09.2020)