festival

Počinje Špancirfest


vrijeme: 19.08.2016. - 28.08.2016.
mjesto: Varaždin

Počinje najpoznatiji hrvatski ulični festival Špancirfest. Od 19. do 28. kolovoza 2016. raznovrsni program odvijat će se na ulicama Varaždina cijeli dan, a večer je rezervirana za predstave i koncerte poznatih glazbenika.  

Na tri velike i dvije manje festivalske pozornice nastupit će Manu Chao i La Ventura, Dub Fx, TBF, Frajle, Hladno pivo, Laibach, Pips Chips & Videoclips, Matija Dedić, Lea Dekleva i Zoran Predin, Esma Redžepova, Urban & 4, Perpetuum Jazzile, Neno Belan i Fiumens Mediteran Orchestra, Rambo Amadeus te brojni drugi izvođači.

U novoj, Kraljevskoj zoni Špancirfesta nastupit će 11 hrvatskih bendova i izvođača, Zabranjeno pušenje, Neki novi klinci, Leteći odred, Teška industrija, Opća opasnost, Picksiebneri, Atomsko sklonište, Elemental, Gustafi, Kawasaki 3P te Žigo i bandisti. Tu će se u najvećoj hladovini održavati i Street food festival, gdje će se moći isprobati specijaliteti nekih od najboljih hrvatskih restorana, a posjetitelji će moći uživati i u Cocktail baru, pivnici s velikim izborom piva te Whiskey baru.

Uz to, svaki dan od 14 sati održavat će se show popularnih barbera iz Polyboy barber shopa, u Dirty Old Shopu moći će se nabaviti ploče i majice popularnih bendova.

Kreativnica u Uskoj ulici i ove godine predstavlja najbolje hrvatske dizajnere iz različitih područja, dok će u Parku kreative ponovno najmlađi moći pokazati svoju kreativnost kroz ples, igru i umjetnost u nizu interaktivnih i edukativnih programa.

Kulturno-zabavni ulični program Špancirfesta besplatan je za sve posjetitelje, a za koncerte je potrebno kupiti ulaznicu. (Hina)

https://www.facebook.com/spancirfest/

 

(D.H.F., 19.08.2016)

Tagovi: špancirfest
Preuzmite postojeći katalog u CSV formatu.   PREUZMI


   Ispiši stranicu

 http://www.forum.tm/vijesti/cekate-animator-kulture-koji-je-odgojio-generacije-teslasa-i-koncarevaca-i-jos-uspjesnoOčito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpu