natječaj

Poziv na sudjelovanje u OHOHO festivalu


prijava: 10.06.2019.

Autonomni kulturni centar Attack revitalizirao je u 2019. OHOHO festival, koji će se održati u razdoblju od 20. do 25. lipnja, u AKC Medika (Pierottijeva 11, Zagreb). U okviru festivala otvorena su dva poziva za sudjelovanje, namijenjena likovnim umjetnicima/cama!

OHOHO poziv 1

 

Poziv na dostavu kratkog stripa namijenjen je autorima/cama kratkih stripova koji žele sudjelovati u novom fanzinu OHOHO festivala.
 

Obzirom da se ovogodišnje festivalsko izdanje odvija upravo u vrijeme proslave Dana antifašističke borbe (22.6.), festival i tema natječaja za kratki strip tematski su povezani sa tim danom.

 

Rok za dostavu prijava i radova je: 18.6.2019.

Detalji o temi i načinu prijave: https://attack.hr/poziv-na-objavu-kratkog-stripa-u-ohoho-fanzinu/ 

 

OHOHO poziv 2

 

Poziv na oslikavanje u OHOHO festivalu namijenjen je umjetnicima/cama koji/e dosad nisu imali/e priliku crtati na većim formatima.
 

Aplikacije se dostavljaju e-mailom, uz primjere nekoliko radova. Po selekciji autorskih prijedloga, festival osigurava boje i podlogu za oslikavanje (a kistove i dodatne materijale umjetnici/e donose sami/e).

 

Rok za dostavu prijava i skica je: 10.6.2019.

Kontakt za upite i dostavu skica: ohoho@attack.hr


OHOHO festival je prostorno-vremenski (dis)kontinuum za stvaralaštvo, diskusiju i razmjenu suvremene strip i ulične umjetnosti umjetnika/ca koji/e stvaraju underground umjetnost prema DIY poetici. Fokus festivala je na recentnoj uličnoj umjetnosti i nezavisnom stripu, a festivalski eventi - crtačke akcije, radionice, rezidencija, izložba - usmjereni su svima zainteresiranima za medij nezavisnog plakata, grafike, ilustracije i stripa.

 

Teme OHOHO festivala u 2019. su subverzija i aktivizam.

U okviru festivala moći ćete vidjeti izložbu stripa, sudjelovati u oslikavanju zidova i strip tabli, sukreirati OHOHO zine, te biti dio tribine na temu aktivizma u stripu.

 

https://attack.hr/ohoho-2019/

 

OHOHO 2019. financijski je podržan sredstvima Grada Zagreba, Zaklade Kultura nova te Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

 

(R.P.B., 07.06.2019)

Preuzmite postojeći katalog u CSV formatu.   PREUZMI


   Ispiši stranicu

 http://www.forum.tm/vijesti/cekate-animator-kulture-koji-je-odgojio-generacije-teslasa-i-koncarevaca-i-jos-uspjesnoOčito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpu