festival, najave

Ljeto na Gradini od 6. srpnja do 1. rujna


vrijeme: 06.07.2019. - 01.09.2019.
mjesto: Rijeka, Trsatska Gradina

Više od tristo izvođača sudjelovat će u dvadeset programa u sklopu 14. ljeta na Gradini, koje će se održavati od 6. srpnja do 1. rujna, najavljeno je na konferenciji za novinare u Trsatskom kaštelu.

Program su predstavili organizator Ljeta na Gradini Vedran Babić, zamjenik gradonačelnika Rijeke Marko Filipović i direktor Turističke zajednice Grada Rijeke Petar Škarpa.

Izvođači će nastupati na ukupno šest konceptualno-tematskih manifestacija, koje čine platformu programskog sadržaja Ljeta na Gradini, a na programu je sedam koncerata, tri dramske predstave, dva mjuzikla te umjetničko–obrazovni i zabavni programi.

Otvaranje Ljeta na Gradini bit će uz plamenove 5000 svijeća, a program će biti zaključen manifestacijom "Baltazar na Gradini".

Vedran Babić zahvalio je Gradu Rijeci i Turističkoj zajednici grada Rijeke na potpori. "Prošlih godina smo letvicu postavili vrlo visoko u smislu organizacije i u programskom smislu i vjerujem da će tim ljudi koji radi na ovom projektu još jednom opravdati razlog dolaska brojnih posjetitelja na Ljeto na Gradini,” kazao je.

Svake godine u godinu u prostoru kaštela na Trsatu nastupaju mnogobrojni renomirani glazbenici, umjetnici, glumci, performeri pa je tako dosad u sklopu Ljeta na Gradini održano 380 programa, a nastupalo je 1800 izvođača, u čijim je izvedbama uživalo više od 140.000 posjetitelja. (Hina)

(R.P.B., 19.06.2019)

Preuzmite postojeći katalog u CSV formatu.   PREUZMI


   Ispiši stranicu

 http://www.forum.tm/vijesti/cekate-animator-kulture-koji-je-odgojio-generacije-teslasa-i-koncarevaca-i-jos-uspjesnoOčito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpu