festival

Tvrđava Gripe ugošćuje 'Teatar pod zvijezdama'


vrijeme: 22.08.2019. - 20.09.2019.
mjesto: Split, Tvrđava Gripe

Novi kazališno-glazbeni festival "Teatar pod zvijezdama" na tvrđavi Gripe gdje će publika moći uživati u premijernim predstavama, ali i koncertima, predstavljen je u petak u Splitu.
Na festivalu će gostovati pet kazališnih predstava-komedija od kojih su četiri premijere, izuzev predstave Gradskog kazališta mladih (GKM) "Splićanke".

Cijene ulaznica su 80 kuna, a na dan predstave ili koncerta sto kuna. Nakon predstave i koncerta publika će imati priliku družiti s glumcima i pjevačima na tvrđavi.

Potrudili smo se za gledatelje osigurati premijere predstava, obilježiti 25 godišnjicu glazbene karijere Harija Rončevića i organizirati prvi samostalni koncert poznatog tenora Marka Škugora u Splitu, rekao je organizator festivala Damir Karaman, uz Grad Split i splitsku Turističku zajednicu.

Direktorica Turističke zajednice Alijana Vukšić je istaknula kako žele da se na tvrđavi Gripe održavaju i ostali prigodni događaji. Dodala je i da Split bilježi izvanredne turističke rezultate, te da su upravo takve manifestacije dodatni motivator dolaska u grad brojnih gostiju.

Glumica Ana Gruica Uglešić je rekla da je to izuzetna prilika da kazalište priđe ljudima te podsjetila kako je predstavu "Splićanke" do sada pogledalo 9456 gledatelja u Splitu. Tu će predstavu posljednji put u Splitu odigrati upravo na tvrđavi Gripe nakon čega s njom idu na veliku turneju po Hrvatskoj, najavila je.

"Dogovorili smo se da će 10-tisućita osoba koja kupi kartu za tu predstavu dobiti još jednu kartu gratis kao znak pažnje", dodala je.

Festival traje od 22. kolovoza do 20. rujna. (Hina)

(D.H.F., 12.08.2019)

Preuzmite postojeći katalog u CSV formatu.   PREUZMI


   Ispiši stranicu

 http://www.forum.tm/vijesti/cekate-animator-kulture-koji-je-odgojio-generacije-teslasa-i-koncarevaca-i-jos-uspjesnoOčito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpu