festival

Weekend Media Festival u Rovinju


vrijeme: 23.9.2010. - 25.9.2010.
mjesto: Rovinj

Weekend Media Festival, najveći regionalni festival medija, ove će se godine održati od 23. do 25. rujna u Rovinju, a na njemu će nastupiti nekolicina najvećih svjetskih i regionalnih stručnjaka vezanih uz komunikacije, medije te cjelokupnu komunikacijsku industriju u regiji.

Najavljujući pedeset posto više gostiju nego prošle godine te više predavanja, panela i radionica, direktor tog festivala Tomislav Ricov je rekao da će ove godine u programu Weekend Media Festivala, kao predavači nastupiti mnogi poznati predstavnici medija i komunikacijske industrije u svijetu i regiji.

Tijekom trajanja Festivala predstavnici medijskih kuća, marketinške industrije te odnosa s javnošću (PR) raspravljat će o tome je li pravo novinarstvo umrlo, o medijima i odnosima s javnošću (PR), digitalizaciji TV-a, kako su aplikacije promijenile svijet, sportu u regiji, sportskoj TV produkciji, novinarstvu 30 godina poslije i sl.

Govoreći o programu, Pećina je među gostima istaknula dolazak kreativnog direktora CBS-a Petea Radovicha, američkog sportskog producenta hrvatskih korijena i ponovnog dobitnika nagrade Emmy Sports Awards 2010., ekonomiste i financijskog savjetnika te jednog od najpoznatijih nogometnih sudaca na svijetu Pierluigia Colline te Andrewa Keena, jednog od najutjecajnijih svjetskih mislilaca 21. stoljeća o poslovanju, tehnologiji i medijima.

(Hina)