natječaj

25 godina Erasmusa - Facebook natjecanje


prijava: 30.04.2012
organizator: Mladi u akciji

Mladi u akciji organiziraju Facebook natjecanje, kojim se obilježava 25. rođendan programa Erasmus. Pozivaju se zainteresirani koji su sudjelovali u programu razmjene studenata Erasmus da podijele svoje priče. Rok prijave je 30. travanj.

Jeste li ikad? Je li vam to promijenilo život? Podijelite svoja iskustva s drugima – a mogli biste osvojiti tablet računalo.

Za natjecanje se traže zabavne, uzbudljive ili dirljive priče (po mogućnosti na engleskom) bilo kojeg formata: tekst, fotografije ili video materijal. Ekipa Mladi u akciji načinit će uži izbor od 10 kandidata, a zatim će korisnici Facebooka glasovanjem izabrati tri dobitnika nagrada, što će biti objavljeno i na web stranicama Mladi u akciji.

Rok za slanje priča je 30. travnja 2012. Glasovanje počinje 1. svibnja, a završava 8. svibnja. Imena pobjednika bit će objavljena 9. svibnja na stranici s događanjima.

Natječaj je otvoren kandidatima iz 27 zemalja članica EU-a te kandidatima iz Hrvatske, Turske, Norveške, Islanda, Liechtensteina i Švicarske.

Nagrade:
- 1. nagrada: tablet računalo;
- 2. nagrada: mp4 player;
- 3. nagrada: digitalna kamera.

Organizator pridržava pravo ne dodijeliti niti jednu nagradu, ukoliko to smatra prikladnim. Europska komisija pridržava pravo dodijeliti i druge nagrade. Pobjednički radovi (tekstovi, fotografije, video radovi) postat će dio komunikacijske kampanje Mladih u akciji.

Više