radionica, kolonija, djeca, mladi

Prijave za besplatnu novinarsku školicu MediaLab


vrijeme: 14.5.2012. - 13.6.2012.
prijava: 06.05.2012
mjesto: Rijeka, Zagreb
organizator: KURZIV – Platforma za pitanja kulture, medija i društva; Fantastično dobra institucija Fade In; udruga Filmaktiv

Portal Kulturpunkt.hr u suradnji s Fade In-om i Filmaktivom organizira MediaLab - besplatnu novinarsku školicu za mlade i buduće novinare u području suvremene nezavisne kulture. Program će biti održan u Rijeci i Zagrebu, a prijave se primaju do 6. svibnja. 

Prijaviti se mogu svi zainteresirani mladi od 18 do 30 godina (studenti, zaposleni, nezaposleni), dakle svi oni koji žele usavršiti svoje novinarske vještine i saznati više o različitim aspektima suvremene nezavisne kulture. Polaznici ne moraju imati novinarskog iskustva.
 
Ovaj edukacijski program je besplatan za sve. U svaki od programa bit će primljeno maksimalno 15 polaznika.
 
Prijava treba sadržavati sljedeće podatke:

• ime i prezime;
• kratki CV (do 150 riječi);
• motivacijsko pismo (do 1800 znakova);
• kontakt podaci (e-mail, broj mobitela)
 
Prijave treba slati na e-mail adresu novinarska.skolica@gmail.com sa naslovom – Prijava za MediaLab – Zagreb ili Prijava za MediaLab – Rijeka (ovisno o gradu u kojem želite pohađati program), najkasnije do 6. svibnja 2012. Nepotpune prijave neće se uzimati u obzir, kao niti one koje su poslane nakon roka. Svi prijavljeni će o rezultatima selekcije biti obaviješteni putem e-maila do 11. svibnja 2012.

Detaljni raspored i program polaznici će dobiti na prvom susretu novinarske školice.

Više o školici novinarstva MediaLab i ovogodišnjem edukacijskom programu čitajte na portalu besplatnaedukacija.com.