konferencija, znanstveni skup, djeca, mladi

Simpozij 'Mediji na drukčiji način'


vrijeme: 3.5.2012. od 10 sati
mjesto: Zagreb, Znanstveno-učilišni kampus Borongaj, Borongajska cesta 83f
organizator: USKN Komuna; Odjel komunikologije Hrvatskih studija

Povodom Svjetskog dana slobode medija, 3. svibnja 2012., USKN Komuna u suradnji s Odjelom komunikologije Hrvatskih studija, na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj u Zagrebu, organizira komunikološki simpozij 'Mediji na drukčiji način'. Program počinje u 10 sati.
 
Udruga studenata komunikologije i novinarstva Komuna organizira simpozij "Mediji na drukčiji način" koji bi studentima komunikologije i novinarstva trebao pružiti priliku da izlože svoje radove i tako se afirmiraju ne samo u znanosti, već i medijskom prostoru.
 
Cilj je pokazati da su mediji samo sredstvo, a na komunikolozima i novinarima je zadatak da ih, svjesni njihove važnosti, oblikuju njegujući pozitivne vrijednosti – odatle i naziv Mediji na drukčiji način.

Četvrti po redu simpozij ugostit će poznate predavače koji su se isprofilirali u odnosima s javnošću i organiziranju raznih događanja – Ranko Vučinić (PRiredba), Violeta Colić (Premisa), Aleksandra Kolarić (Deloitte Advisory Services) i Karlo Matić (Gospodari zabave).

Studenti komunikologije s Hrvatskih studija izložit će 3 rada koji se bave spomenutim temama, dok su svi drugi studenti zagrebačkog sveučilišta mogli sudjelovati u natječajima izražavanjem svoje kreativnosti putem eseja, fotografija i crteža te pritom osvojiti vrijedne nagrade koje su nam osigurali naši spozori. Stručni žiri odabrat će najbolje radove, koji će biti izloženi u auli knjižnice Hrvatskih studija.

Program simpozija

Opširnije na komuna.bloger.hr  |  borongaj.unizg.hr

Izvještaj o održanom simpoziju