festival

Festival uličnih zabavljača 'CrikvArt' 2016.


vrijeme: 22.7.2016. - 23.7.2016.
mjesto: Crikvenica

Crikveničke će ulice, trgove i rive uskoro preplaviti posebno ozračje i obilje zabave, a za to će biti zaslužni ulični zabavljači, koji će nastupati u sklopu Festivala uličnih zabavljača 'CrikvArt', 22. i 23. srpnja, na nekoliko lokacija u Crikvenici.

Žongleri, muzičari, performeri, glumci, klaunovi, mađioničari, hodači na štulama, pantomimičari, ulični svirači i pjevači i ostali zabavljači očarat će publiku svojim neobičnim vještinama i sjajnim nastupima. Posjetitelji će moći sudjelovati na zanimljivim radionicama hulahopa i žongliranja i zabaviti se uz face painting i modeliranje balona.
 
Oba će se dana od 19 do 23,30 sati u centru Crikvenice održavati i Art sajam, na kojemu će izlagači predstaviti zanimljive i originalne proizvode, a većina će održati i malu radionicu izrade svojih radova.
 
Manifestacija će započeti veselim otvorenjem u petak, 22. srpnja u 20 sati na Trgu Stjepana Radića, uz kazališnu predstavu "Životinjsko carstvo" i nastupe "Jack Flash Show", "The Muljatovići", "Kesten i papaja Cirkus". Večer će uljepšati glazbeni nastup dua "Pinky and the Brain".
 
Subotnji program počinje u 20 sati, a otvorit će ga "Spinus cirkus show".
 
Glavni cilj posjetitelja ove manifestacije bit će pronaći baš sve zabavljače: hodače na štulama, pantomimičare, žive kipove, mađioničara, legendarne klaunove Zvekana i Barabbu, klauna Rudija, lutka Beppa – starog i iskusnog žonglera i...još brojne druge!