natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Villette Markerz, Francuska


prijava: 31.12.2018
mjesto: Francuska

Povezivanjem kulture i obrazovanja, znanosti i tehnologije, Villette Makerz podupire pariške kreativne zajednice u korištenju svoji prirodnih talenata i kreativne energije, te ih stavlja u službu privatnih aktera, teritorijalne javnosti i šire. Na natječaj za projekte suradnje u okviru program Kreativna Europa potprogram Kultura, žele prijaviti projekt Reusing – Recycling – Reducing, koji se temelji na sjecištu istraživanja, svijesti, obrazovanja, stvaranja, umrežavanja i razvoja poslovanja.

 

Kroz projekt žele :

- obogatiti europsku mrežu, sadržaj, obuku, nabavu i eksperimentiranje na materijalima, radionicama te traže partnere poput specijaliziranih tvrtki uključenih u zelenu ekonomiju, reciklažu industriju (javna i privatna),  te obrtničke radionice, udruge, škole, centri za rehabilitaciju;

- podignuti javnu svijest izložbama, natjecanjima, sastancima, okruglim stolovima za što traže partnere poput kulturnih institucija, muzeja, kulturnih centara, alternativna mjesta;

- dokumentirati lokalno stanovništvo, procese, kreacije i pokrenuti dinamičku komunikaciju, za što su im potrebni partneri u vidu snimatelja, audiovizualnih stručnjaka, web dizajnera.

 

Villette Makerz je kreativni prostor/hub smješten u parka Villette Cultural Park u Parizu koji nudi iskustva u kreiranju i primjeni inovativnih učenja. Kreativni prostor namijenjen je onima koji žele povezati ideje i materijale, koristeći suvremene tehnologije stvaranja u sektorima kao što su: dizajn, 3D, kod, tekstil, elektronika, audiovizualni, numerički kontrolirani alati i sl.

 

Kontakt:

Research & Training

Samuel Rémy

T: +33 6 61 64 88 87

 

Awareness & Education

Carolina Tinoco

T: +33 6 31 46 73 36       

Nathalie Tinland

T: +33 6 07 79 99 59

 

E: UpCyclingbyDesign@villettemakerz.com

 


Partner search from France