koncert

'Vatra' nastupa na Akustici u Rockmarku


vrijeme: 19.3.2019. 19 h
mjesto: Zagreb; Rockmark, Berislavićeva 13

Skupina 'Vatra' ove godine obilježava 20 godina djelovanja, kojih će proslaviti koncertom u zagrebačkom Domu sportova. Uoči tog nastupa, u utorak, 19. ožujka, nastupit će u sklopu Akustike u glazbenoj knjižari Rockmark, te publici prirediti akustičnu minijaturu kao uvod u koncertno slavlje!

Virovitička skupina s dugogodišnjom zagrebačkom adresom svoju je glazbenu priču započela kreirati 1999. godine debitantskim izdanjem "Između nas". Od samih početaka slove za jedne od koncertno i albumski najaktivnijih glazbenika s ovih prostora, pa stoga ne čudi kako su tijekom dva desetljeća objavili devet studijskih albuma, osvojili niz Porina, Crnih Mačaka i drugih nagrada, a veliku većinu vremena proveli u kombiju, s kojim su prešli tisuće i tisuće kilometara te održali niz koncerata diljem regije.
 
Slavljeničku godinu obilježavaju nizom aktivnosti – nedavno su objavili novi singl "Sve je tišina", kojim najavljuju deseti studijski album, pripremaju objavu biografije, a središnje slavlje rezervirano je za 5. travnja i već spomenuti koncert u zagrebačkom Dom sportova. "Dvadeset godina proletjelo je prebrzo, valjda je to tako kada u dobrom društvu radiš ono što najviše voliš! Veliko nam je zadovoljstvo najaviti naš 'XX koncert'", riječi su kojima članovi Vatre najavljuju taj nastup.
 
Uoči tog koncerta, skupina će se u utorak, 19. ožujka, ponovno vratiti na malenu pozornicu Rockmarka, gdje će u sklopu programa "Akustika" publici u akustičnom izdanju predstaviti svoje dobro poznate pjesme te prirediti intimnu koncertnu minijaturu pred veliko koncertno slavlje. Početak tog akusticiranja je u 19 sati, a ulaz je slobodan.
 
Ulaznice za koncert u Domu sportova mogu se kupiti putem sustava Eventim.hr te na prodajnim mjestima: Rockmark (Berislavićeva 13), Dallas Records (Paromlinska 49/1), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a) i Dirty Old Shop (Tratinska 18). Pretprodajna cijena je 90 Kn.