izložba

Izložba 'Naš život je lijep' u tunelu Grič


vrijeme: 1.4.2019. - 30.4.2019.
mjesto: Zagreb, Tunel Grič

Izložba fotografija 'Naš život je lijep – Our World is Beautiful' održava se u zagrebačkom tunelu Grič od 1. do 30. travnja. 

Izložba će prikazati 20 domaćih i 20 stranih radova koji su sudjelovali u najvećem foto natječaju na svijetu 2017. godine, CEWE Photo Award 2017.

Naš svijet je lijep, izložba je fotografija koja slavi ljepotu življenja, uživanja u prirodi, interakciji s ljudima iz različitih podneblja i društava te nas inspirira i motivira da čuvamo ljepote kojima smo okruženi. Bilo da se radi o prirodi, društvenim aktivnostima ili ljudima, odgovornost čuvanja i brige o našoj zajednici snažno je povezana s količinom sreće koja nas kao emocionalna bića okružuje.

Među brojnim autorima koji su svoje fotografije velikodušno ustupili za potrebe ove izložbe, našli su se i hrvatski fotografi: Tomislav Safundžić, Alan Grubelić, Paulo Dukić, Vlatka Glasnović i Toma Kezić, Ovi su ljudi velikog srca ustupili po nekoliko svojih autorskih radova, koje će, nakon završetka izložbe ponuditi na Facebook aukciji SOS Dječjeg sela, a sav prihod bit će namijenjen djeci koja odrastaju u okviru naše skrbi.

Opširnije:
https://sos-dsh.hr/


     Foto: https://sos-dsh.hr