natječaj

Otvorene prijave za autore i autorice hrvatskog kratkog filma na Betina Film Festival


prijava: 15.05.2019

Betina Film Festival (BAFF) petodnevni je filmski festival hrvatskog i međunarodnog filma koji se održava drugu godinu zaredom, od 4. do 8. rujna u primorskom mjestu Betina, u Šibensko-kninskoj županiji. Filmaši i filmašice svoje filmske uratke mogu prijaviti do završnog roka, odnosno 15. svibnja ove godine!

Prijaviti se možete učiniti putem obrasca na službenoj stranici Betina Film Festivala (https://www.betinafilmfestival.com/) ili putem Freeway platforme (https://filmfreeway.com/BetinaFilmFestival, kupon zatražiti putem maila na desk@betinafilmfestival.com).


Drugo izdanje Betina Film Festivala ostaje vjerno glavnoj niti vodilji prvog izdanja festivala, a to je spajanje filmske umjetnosti s otočkom tradicijom i kulturnom baštinom.

Natjecateljski program festivala čine projekcije kratkometražnih filmova podijeljene u tri kategorije: animirani, dokumentarni i igrani film, a najbolje od njih odabiru tri stručna člana festivalskog žirija.

Osim bogatog projekcijskog programa, veliku važnost BAFF pridaje i samoj edukaciji o filmskoj umjetnosti kroz predavanja, radionice za djecu i mlade, panel rasprave, a od ove godine tu je i BAFF Kampus putem kojeg mladi filmaši i filmašice mogu sudjelovati na filmskim radionicama i predavanjima od strane stručnih voditelja i predavača kao i umrežiti se s drugim filmoljupcima i djelatnicima iz filmske industrije. Prijave za BAFF Kampus otvorene su do 15. srpnja, a broj mjesta je ograničen. Prijaviti se možete putem službenog maila ili putem obrasca na web stranici BAFF-a, a tamo možete potražiti i detaljnije informacije o Kampusu (https://www.betinafilmfestival.com/baff-kampus).

Sve detalje o festivalu potražite na službenoj stranici BAFF-a https://www.betinafilmfestival.com/, a za sva pitanja možete se obratiti na desk@betinafilmfestival.com.