natječaj

Pošalji svoj GIF za FUSE festival!


prijava: 05.05.2019

F12 platforma u okviru nadolazećeg filmskog festivala FUSE - FIlm Under Severe Experiment organizira 'GIF izložbu' te poziva zainteresirane autore i kreativce da do 5. svibnja 2019. pošalju svoje GIF animacije.  

Tema je slobodna.

Uz GIF animacije, potrebno je priložiti osnovne podatke (ime i prezime ili umjetničko ime, kontakt / društvene mreže, web stranica ili online portfolio) kako bi publika mogla zapratiti njihov rad!

Prijave se šalju na e-mail platformaf12@gmail.com s naznakom “GIF za FUSE”.

Svi zaprimljeni GIFovi bit će montirani u video-instalaciju postavljenu u okviru međunarodnog festivalskog programa koji se odvija u Karlovcu, na Maloj Sceni Hrvatskog doma od 9. - 11. svibnja, 2019. godine.

Ovo je ujedno prvi put da će platforma F12 u okviru svojih regularnih izložbenih programa postaviti program u ovom formatu.

https://www.facebook.com/events/1615673765233885/
 
O festivalu

FUSE festival – Film Under Severe Experiment međunarodni je filmski festival eksperimentalnog i takozvanog hibridnog filma namijenjen mladim autorima u natjecateljskom programu od 18 do 29 godina s fokusom na studentski film. Projekt je svojevrsni nastavak Filmske revije mladeži i FourRiver Film Festivala, jer je inicijativa za organizaciju potekla upravo od članova Kinokluba Karlovac koji su dugogodišnji filmski autori i organizatori te se ovim festivalom nastavlja festivalski program za populaciju mladih.

Facebook: www.facebook.com/festivalfuse/
Instagram: www.instagram.com/festival.fuse/