natječaj

Galerija VN - Natječaj za izlaganje u 2020. godini


prijava: 17.06.2019

Galerija VN, Zagreb, poziva umjetnike i kustose da se prijave na natječaj za izlaganje u 2020. godini. Rok za prijave je 17. lipnja 2019.
 
Program Galerije VN usmjeren je ka promoviranju inovativnih umjetničkih radova, istraživačkog pristupa, aktualnih tema i kritičkog promišljanja zbilje (socijalne, političke, tehnološke, privatne, intimne) te kreativne interpretacije izlagačkog prostora kroz suvremene umjetničke praske. Kontinuirano usmjerenje Galerije prema mladim autorima nastavljamo i dalje, kao i izlaganje već potvrđenih autora. Uz umjetničke projekte natječaj je otvoren i za kustoske koncepcije.

Prijedlozi se podnose putem prijavnice dostupne putem poveznice: PRIJAVNICA (.doc)

Rok za predaju prijava je 17. lipnja 2019.

Prijave će razmatrati Umjetnički savjet Galerije VN u sastavu: Jasna Jakšić, Daniel Kovač, Ines Krasić, Olga Majcen Linn, Sunčica Ostoić i Sabina Sabolović. Odabrani prijedlozi bit će objavljeni na web stranici do 15. srpnja 2019. te uvršteni u program Galerije VN za 2020. godinu koji se predlaže za sufinanciranje Ministarstvu kulture RH i Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba.

Ispunjena prijavnica i dodatni materijali mogu se slati poštom, e-mailom ili osobno donijeti u Galeriju VN.

Kontakt:
KGZ, Galerija VN, Ilica 163a, Zagreb
tel: +385 1 3770896
e-mail: galerija.vn@gmail.com
otvoreno: pon-pet 8-20, sub 8-14

http://www.kgz.hr/default.aspx?id=47