festival

Svečano otvaranje Cest is d'Best prebačeno za četvrtak


vrijeme: 30.5.2019. - 2.6.2019.20 h
mjesto: Zagreb

Zbog lošeg vremena planirano svečano otvaranje međunarodnog uličnog festivala Cest is d'Best prebačeno je na četvrtak, 30. svibnja, u 20 sati na Europskom trgu.

Sve informacije o mogućim izmjenama i dopunama u programu objavljivat će se svakodnevno na službenom webu i Facebook stranici Cest is d'Besta.

Jedna od najposjećenijih zagrebačkih manifestacija i najstariji ulični festival u Hrvatskoj Cest is d'Best dvadeset i treći put će promijeniti sliku šireg centra Zagreba gdje će do 2. lipnja oko 500 performera iz dvadesetak država na sedam pozornica izvesti oko 700 sati programa.

Glazba, ulični teatri, performeri, cirkus, ples, dječji program i sportska događanja glavni su sadržaji Cest is d’ Besta koji će se odvijati na Zrinjevcu, Trgu bana Jelačića, Cvjetnom i Europskom trgu, Bogovićevoj i Tkalčićevoj ulici te na Strossmayerovom šetalištu.

Svaki će se dan održavati koncerti, a među ostalim, nastupaju Elephant Hamp, Brain Holidays, Roppongi Red, Fanaa, Pavel, Scifidelity Orchestra, Rizična skupina, Tom and the Twisters, Cabaret al a carte. Cest is d'Best organizira i različite akcije, pa su tu "Lutajući klavir", "Vesela školica hrvatskog znakovnog jezika", "Priča iz kineskih davnina", "Centar za hitne i sitne popravke raspoloženja" i sl. (Hina)