predstava

Malinada kolektiv: (Un)connected


vrijeme: 2.6.2019. 19 h
mjesto: Zagreb; CirkoBalkana šator u dvorištu Pogona Jedinstvo i Kluba Močvara, Trnjanski nasip bb

Mladi suvremeni cirkuski Malinada kolektiv (Hrvatska/Srbija) izvest će predstavu '(Un)connected' 2. lipnja u cirkuskom šatoru na Trnjanskom nasipu bb (CirkoBalkana šator, dvorište Pogona Jedinstvo i Kluba Močvara).

vrata: 18:30 početak: 19:00

Predstava (Un)connected nastala je kroz dugogodišnje prijateljstvo autorica. Ideje i materijal za rad pronalaze u svakodnevnim situacijama kroz koje prolaze dok provode vrijeme zajedno, na što neizbježno utječe i njihova česta razdvojenost. Koristeći te situacije, samo sliku ili emociju, one ih transponiraju na scenu kroz pokret i tehnike suvremenog cirkusa. Na taj način bave se temom prijateljstva, utjecajem fizičke blizine i udaljenosti, komunikacijom, borbom za dominacijom... i prepuštaju se neizvjesnosti.

 

autorice i izvođačice: Morana Radočaj i Hristina Šormaz

glazba: Antun Gverović, pjesma "Ritki zrok" - Valentino Bošković

dizajn svjetla: Domagoj Šoić

vanjski suradnici: Domagoj Šoić, Jadranka Žinić Mijatović

koprodukcija: Malinada kolektiv, CirkoBalkana, Cirkorama, Cirkusfera,

projekt podržali: Magacin u Kraljevića Marka, AKC Medika, Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade Pogon, cirkuska škola Turbul

foto: Ivan Marenić

Ulaz: 30 kn

rezervacija karata na: cirkorama@gmail.com

 

Program je sufinanciran sredstvima Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba, Ministarstva kulture RH. Rad Cirkorame podržan je od strane Zaklade Kultura nova.