koncert

Bruno Mičetić Quintet i gosti u riječkom HNK


vrijeme: 27.10.2019.
mjesto: HNK Ivana pl. Zajca, Rijeka

Bruno Mičetić Quintet nastupit će u nedjelju, 27. listopada, u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci, uz goste: Renatu Sabljak, Krunoslava Bagarića, Primoža Grašiča i Zvjezdana Ružića. Koncert „One Night in the Theatre“ započinje u 19.30 sati.

Bruno Mičetić školovani je jazz glazbenik i poznati riječki gitarist iza kojeg stoji raznolika glazbena karijera, brojna studijska izdanja te suradnje s eminentnim glazbenicima iz cijele regije. Neke od njih ugostit će na velikom koncertu Bruno Mičetić Quinteta u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci, 27. listopada 2019. godine.

Na pozornici će se tako Quintetu kojeg, osim Brune, čine Adriano Bernobić (bubanj), Bojan Skočlić (kontrabas i električni bas), Joe Kaplowitz (klavir i orgulje) te Vojkan Jocić (tenor i sopran saksofon) pridružiti eminentni glazbenici: Renata Sabljak, Krunoslav Bagarić, Primož Grašič i Zvjezdan Ružić.

Renata Sabljak prvakinja je kazališta Komedija u Zagrebu, jedna od vodećih Hrvatskih ženskih vokala. Surađivala je s Brunom na brojnim nastupima. Krunoslav Bagarić hrvatski je flamenco gitarist, koji živi i radi u Beču. S Brunom surađuje već tri godine, a oformili su i gitaristički duo s kojim namjeravaju snimiti album. Primož Grašič jedna je od najvećih zvijezda jazz gitare te Brunin mentor, koji je surađivao s najvećim imenima jazz svijeta. Zvjezdan Ružić nagrađivani je pijanist i kompozitor, koji daje poseban pečat domaćoj i regionalnoj jazz sceni, a s Brunom ga povezuje dugogodišnje glazbeno prijateljstvo.
 
Ulaznice za jazz koncert „One Night in the Theatre“ mogu se kupiti preko sustava ulaznice.hr.