Preskočite na glavni sadržaj

Online program: Centriranje Čakovca

Svi zainteresirani za razvoj grada Čakovca pozvani su da se priključe programu međimurskih arhitekata - Centriranje Čakovca, koji će se održavati u online formatu, 6. i 13. lipnja 2020. Prijave su u tijeku.
vrijeme: 06.06.2020.
prijava: 03.06.2020

Sukreiranje i planiranje budućnosti centra Čakovca na online programu međimurskih arhitekata
 
Mislite da centar grada može biti po mjeri čovjeka? Da kvalitetu svakodnevnog života u Čakovcu možemo poboljšati? Želite i sami na neki način pridonijeti da grad Čakovec bude ugodniji za život njegovih stanovnike danas i za buduće generacije?
 
Svi zainteresirani za ova pitanja i više mogu se priključiti programu u sklopu projekta Nove prakse sudioničko upravljanje zgradom Scheier, programu međimurskih arhitekata pod nazivom Centriranje Čakovca koji će se održavati u online formatu 6. i 13. lipnja 2020.
 
Program je namijenjen za sve zainteresirane od srednjoškolske dobi pa sve do umirovljenika, a posebno je preporučen stanovnicima grada Čakovca te ostalima s interesom za urbanizam i prostorno planiranje. Za sudjelovanje nije potrebno predznanje. Prijave su otvorene do 3. lipnja 2020. u 23:59 sati putem prijavnice na linku.  Broj sudionika je ograničen!
 
Javni razgovor o arhitekturi i razvoju grada Čakovca
 
Svi zainteresirani za teme urbanizma, arhitekture i razvoja grada pozvani su da se u četvrtak, 28. svibnja 2020. u 17 sati priključe online Javnom razgovoru o arhitekturi i razvoju grada Čakovca. Autorica, Blanka Levačić i voditelji ovog programa, Matija Novak i Silvija Pranjić govorit će nam o važnosti dobrog planiranja grada te će otkriti detalje i odgovarati na pitanja o programu Centriranje Čakovca.

Javni razgovor će se moći pratiti uživo preko Facebook Live Streama na Scheier Facebook stranici.