izložba

'Why so Serious?' – izložba Pume 34 u Motovunu


vrijeme: 27.07.2009. - 31.07.2009.
mjesto: Motovun

Zbirka Filip Trade predstavlja street artista Pumu 34 na 11. Motovun Film Festivalu. Izložba 'Why so Serious?' održavat će se u galeriji 'Pet kula' i po cijelom gradu od 27. do 31. srpnja. Središnji događaj bit će promocija nedavno objavljenog artist booka 'Data book of hydrocarbons Pume 34'.


O svom radu Puma 34 kaže: 'Na površini, moj vizualni rječnik je sačinjen od slika iz novina, modnih magazina, stripova i raznih oglasa. Puno vremena provodim vani u gradu te cijelo vrijeme promatram različite impulse koje mi urbani krajolik šalje. Također sakupljam i jako puno papirnatih otpadaka i predmeta koje pronalazim na ulici i koji mi daju inspiraciju. Volim šetati ulicama, prepustiti se utjecajima boja, zvukova, znakova, uličnog života uopće, te kombinirati sve što vidim i čujem zajedno sa mojom vlastitom pričom.'

Motovun će na pet dana postati istarski epicentar street arta Pume 34 i njegovih gostiju: OKO, Fudge i Ivana Armanini (Komikaze) iz Zagreba, Pekmezmed i Ninja Tigar iz Rijeke, Lele iz Postojne, Jaka iz Ljubljane, Tadej iz Dravograda, E.Sh. iz Tuzle i Ekele iz Heilbronna.

Kustosice izložbe su Mihaela Richter i Vanja Žanko.
 
 
 (R.P.B., 23.07.2009)