novo izdanje

Nacionalna zaklada pokreće e-novine za promidžbu civilnoga društva


mjesto: Zagreb
organizator: Nacionalna zaklada za civilni razvoj društva

Nacionalna je zaklada u razdoblju od 2004. do 2009. izdavala časopis "Civilno društvo" – časopis za razvoj civilnoga društva kao jedini stručni časopis o civilnome društvu u Republici Hrvatskoj.


Na žalost, zbog nužnog restrukturiranja proračuna uzrokovanog smanjenjem priljeva sredstava,  Upravni odbor Nacionalne zaklade donio je odluku o privremenom prestanku izdavanja ovoga časopisa sve do vremena kada će financijske prilike za to biti povoljnije. 

Imajući u vidu potrebe koje u javnosti postoje za informacijama vezanim uz civilno društvo, Upravni odbor je donio odluku o pokretanju e-novina Civilno društvo koje će krenuti s izlaženjem u rujnu ove godine.

Novine: Civilno društvo bit će elektronsko glasilo koje će nastojati ispunjavati funkciju informiranja javnosti o civilnome društvu i promidžbi civilnoga društva u javnosti.

Zahvaljujemo svim dosadašnjih čitateljima i suradnicima na praćenju i kreiranju dosadašnjih medija i pozivamo da i dalje prate sve naše medije kojima je cilj razvoj i promidžba civilnoga društva u Republici Hrvatskoj.

Ukoliko ne želite primati obavijesti Nacionalne zaklade, molimo pošaljite prazan mail na adresu: info@zaklada.civilnodrustvo.hr

(Izvor: zaklada.civilnodrustvo.hr


(D.H., 20.08.2010)