Preskočite na glavni sadržaj

Lenny Kravitz prvi put nastupa u Zagrebu

Lenny Kravitz prvi put nastupa u Zagrebu
Nakon koncerta u Zadru 2008. godine, ovo je drugi nastup slavnog glazbenika Lennyja Kravitza u Hrvatskoj. Kravitz će 17. studenog nastupiti u Areni Zagreb u sklopu turneje 'Black and White Europe', a na koncertu će, uz svoje poznate hitove, po prvi puta uživo predstaviti novi album.
vrijeme: 17.11.2011.
mjesto: Zagreb, Arena, Lanište bb

Lenny Kravitz dobitnik je mnogih prestižnih nagrada, do sada je objavio 8 studijskih albuma koji su prodani u više od 35 milijuna primjeraka. Dugoočekivani deveti studijski album ' Black and White America ' objavljen je  pod okriljem izdavačke kuće Atlantic Records/Roadrunner Records.

Lenny je poznat kao multitalentirani glazbenik koji osim gitare svira bas, bubanj i klavijature. Na zadnjem albumu 'Black and White America' napisao i aranžirao 16 pjesama, a album  je snimao na Bahamima i u Parizu.

U dugogodišnjoj glazbenoj karijeri nagrađen je brojnim nagradama, među ostalim i s četiri uzastopna Grammya za najbolju mušku vokalnu izvedbu. Njegovi albumi prodali su se u multimilijunskoj nakladi u čitavom svijetu, a singlovi osvajaju vrhove svjetskih top lista

Američki rocker gotovo dvadeset se godina nalazi u samom vrhu svjetske glazbene scene, a njegov privatni život medije ponekad zanima i više od glazbe.

Redovna prodaja ulaznica održava se preko sustava Eventim, a ulaznice su podijeljene u sljedeće kategorije: parter: 250 kn, tribine: 300 kn, lože: 600 kn.

Izvor: Arena Zagreb