natječaj

Cest is d' Best – natječaj za najfotografiju


prijava: 16.06.2011.
organizator: Kraljevi ulice

Kraljevi ulice, organizatori 15. međunarodnog uličnog festivala Cest is d' Best, objavljuju natječaj za međunarodnu izložbu fotografija. Tema je prostor, motivi i događanja na 15. međunarodnom uličnom festivalu Cest is d' Best 2011., koji se održava u Zagrebu od 8. do 12. lipnja 2011. Radovi se primaju zaključno do 16. lipnja 2011.

Natječaj je otvoren za sve građane i posjetitelje - profesionalne fotografe, amatere, Zagrepčane, građane Republike Hrvatske kao i strane državljane, goste grada Zagreba. Svaki autor može sudjelovati s najviše osam digitalnih fotografija, crno-bijelih ili u boji.

Format fotografije: duža stranica 3000 px, 300 dpi, RGB u JPG formatu, ne više od 5MB. Naziv file-a treba biti, npr.: 'PETROVIĆ, Zoran - Ples na žici-x.jpg', istovjetno nazivu u prijavnici (x=redni broj).

Kotizacije nema.

Svaki autor je osobno odgovoran za sadržaj fotografije i, bez ikakve naknade, organizatorima natječaja i izložbe daje ovlaštenje za reprodukciju i objavljivanje u promotivne svrhe. Katalog izložbe moći će se presnimiti sa stranica Cest is d' Besta.

Organizatori će voditi maksimalnu brigu o dostavljenim djelima. Ocjena djela i dodjela nagrada izvršit će se prema neopozivoj odluci ocjenjivačkog odbora. Izložba i nagrađivanje bit će objavljeno na stranicama Cest is d' Besta te dostavljeno e-mailom svakom prijavljenom autoru.

Sudjelovanje na izložbi uključuje potpuno prihvaćanje ovih pravila.

Radovi se dostavljaju putem e-mila na adresu: cest.is.d.best@gmail.com, najviše dva rada (file-a) po
attachment-u. Bez ispunjene prijavnice radovi neće ući u izbor za ocjenjivanje. Dodijelit će se jedna prva, jedna druga i jedna treća nagrada te do tri priznanja.

Izbor i ocjenjivanje vrše se 18. lipnja 2011. godine, a objava rezultata na službenim stranicama dostupna je 20. lipnja 2011. godine. Izložba i podjela nagrada 27. lipnja. 2011. godine.

Ocjenjivački sud biti će sastavljen od priznatih fotografskih umjetnika.

Prijavnica

(I.P., 31.05.2011)