Preskočite na glavni sadržaj

Jazz Night i obljetnički koncert grupe Fit

U okviru kulturne manifestacije Ljeto na Gradini, u petak, 3. kolovoza u 21,30 sati, na Trsatskoj Gradini  održat će se 'Jazz Night' u čijoj izvedbi će sudjelovati vrsni glazbenici poput Anke Helftich Kvarteta (Ratko Zjača, Martin Gjakonovski i Ratko Divjak).
 
vrijeme: 03.08.2012. u 21.30 sati
mjesto: Rijeka, Gradina na Trsatu
Osim Anke Helftich nastupaju i Finger Snap Trio (Henri Radanović, Branimir Gazdik i Zvjezdan Ružić), Tina Vukov i Jazz kvartet, Darko Jurković Charlie...

Legendarna riječka grupa Fit na Gradini će 9. kolovoza ove godine proslaviti svoju 30. obljetnicu postojanja. Bit će to prilika da se ljubitelji tog bezvremenskog, jednog od najpopularnijih regionalnih bandova s kraja osamdesetih podsjete starih hitova „Mačka“, “Zvoni telefon“ kao i novih s albuma '2011' (slušateljima dostupan besplatan download na internetskoj adresi www.fitrijeka.com) -  „Ne mogu bez nje“, „Tajna ljubav“...

Među ostalim, do kraja ljeta na Gradini će se održati i koncerti Opće Opasnosti, Nene Belana & Fiumensa, klape Intrade, Marka Tolje, Harija Rončevića, poetsko-glazbena večer - koncert Kornelija Kovača s gostima, a bit će izvedena i predstava „Jednostavno komplicirano“, stand up night by Željko Pervan i vječna i popularna „Sarajevska audicija 4“.

Ulaznice se mogu kupiti u TIC-u, na Gradini u kafiću Gradina i na štandu na Korzu postavljenom ispred HRT Radio Rijeke. (Rijeka.hr)
 
Program manifestacije Ljeto na Gradini