Preskočite na glavni sadržaj

Poziv na sudjelovanje u projektu 'Teatar KVARTArt'

Narodno sveučilište Dubrava i njegovo Dječje kazalište Dubrava pozivaju zainteresirane na audiciju za novu kazališnu predstavu (dob od 9 do 99 godina!), koja će se održati 2. ili 9. veljače, u 17 sati, u Cerskoj 1, Zagreb.
vrijeme: 02.02.2013. 17 h
mjesto: Zagreb; Dječje kazalište Dubrava, Cerska 1
url: http://kazalistedubrava.hr/

Znate šivati, bojati, crtati, imitirati, pritezati, brusiti, piliti, spajati, glumiti, krojiti, zavarivati, plesti, plesati, nositi, pjevati, recitirati, skladati, ilustrirati, pisati, svirati, maštati… ili želite štogod od toga naučiti?

Imate ideju? Talentirani ste?

Inicijativa 'Teatar kvarta' nastoji uključiti stanovnike Gornje i Donje Dubrave različitih vještina i znanja u stvaranje nove kazališne predstave u razdoblju od 11. 2. do 12. 4. 2013. Ukratko, povezuje ljude, potiče njihov talent i ideje, s ciljem da 'obični ljudi' stvore predstavu za 'obične ljude', s temama iz vlastitog okruženja.

Djelatnici Narodnog sveučilišta Dubrava – Dječjeg kazališta Dubrava kao mentori će sudionike voditi u stvaralačkom procesu i uvesti u čarobni svijet kazališta.

Inicijativa se ostvaruje zahvaljujući financijskoj potpori Regionalne zaklade za lokalni razvoj 'Zamah' u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva pod nazivom 'Naš doprinos zajednici'.