Preskočite na glavni sadržaj

(p)Okrenimo čitanje! – GKR predstavlja uslugu korištenja tablet računala i e-čitača

U četvrtak, 31. siječnja, u 11 sati, u riječkoj Narodnoj čitaonici, Korzo 24, Gradska knjižnica Rijeka predstavlja uvođenje nove usluge - korištenja tablet računala i čitača elektroničkih knjiga. U sklopu programa predstavljanja održat će se i stručna predavanja hrvatskih praktičara u području tablet izdavaštva i novih medija.
vrijeme: 31.01.2013.
mjesto: Rijeka, Narodna čitaonica, Korzo 24
url: http://www.gkri.hr

Usluga će biti predstavljena prikladnim programom  (p)Okrenimo čitanje! koji će osim obraćanja direktora INA Rafinerija nafte Rijeka Igora Šepića, u ime glavnog sponzora, ravnateljice GKR-a Gorane Tuškan Mihočić i pročelnika za kulturu Grada Rijeke Ivana Šarara, obilježiti stručna predavanja hrvatskih praktičara u području tablet izdavaštva i novih medija.

Nebojša Grbačić, praktičar novih medija i autor/urednik elektroničkih izdanja/projekata Woohoo.hr, Do!ts, Netokracija (...) održat će predavanje Tableti – lijek protiv novinske depresije, Goran Vuzem će podijelit svoja iskustva s pokretanjem regionalnog besplatnog iPad magazina Šesta brzina dok će Davor Pasarić, direktor riječkog Kreativnog odjela i entuzijast novih tehnologija održati predavanje o mogućnostima iBook Authora za samostalnu produkciju i izdavanje knjiga.

U sklopu nove usluge Gradska knjižnica Rijeka organizirat će kontinuirane aktivnosti, edukacije, predavanja o kulturi digitalnih medija i e-knjigama.