Preskočite na glavni sadržaj

Poziv dizajnerima - grafički znak Kulturnog centra Travno

Odlukom o promjeni naziva, naziv Međunarodnog centra za usluge u kulturi promijenjen je u Kulturni centar Travno, skraćeni oblik KUC Travno. Pozivaju se dizajneri da predlože umjetničko rješenje novog grafičkog znaka Kulturnog centra Travno. Rok za dostavljanje rješenja je 22. travnja.
prijava: 22.04.2013
mjesto: Zagreb
url: http://www.mcuk.hr
Kulturni centar Travno je organizator programa i događanja na raznim područjima kulture i obrazovanja - koncerata, kazališnih predstava, glazbenih i filmskih programa, dramskih, glazbenih, likovnih, plesnih, edukativnih i popularnih radionica, seminara, izložbi, predavanja i tečajeva stranih jezika. Osobito se njeguje nezavisna kazališna, plesna i glazbena produkcija. Centar je organizator Međunarodnog festivala kazališta lutaka - PIF-a, te brojnih lutkarskih projekata, seminara, radionica, predstava i izložbi. Zapažena je izdavačka djelatnost specijalizirana i profilirana za područje lutkarske umjetnosti. Velik dio programa koje Centar organizira profiliran je kvartovski i namijenjen lokalnoj zajednici – građanima Travnog i Novoga Zagreba.

Grafički znak Centra treba sadržavati skraćeni oblik naziva KUC TRAVNO. Znak se upotrebljava na publikacijama, plakatima, programima, memorandumima i drugim službenim tiskovinama koje vezano za obavljanje djelatnosti izdaje Centar. Znak se nalazi i pored naziva istaknutog na objektima u kojima Centar obavlja svoju djelatnost. Osim grafičkog znaka potrebno je predložiti i grafičko rješenje natpisa KULTURNI CENTAR TRAVNO.

O djelatnostima Centra i izgledu pročelja objekta u Ulici Božidara Magovca 17 možete se informirati na www. mcuk.hr. Za dodatne informacije možete nazvati 01 6601626. Centar će honorirati odabrano grafičko rješenje. Grafička rješenja mogu se dostaviti poštom ili e-mailom na mcuk@mcuk.hr do 22. travnja 2013.