Preskočite na glavni sadržaj

Ištvančićev film 'Od zrna do slike' na talijanskom Ischia Film Festivalu

Dugometražni dokumentarni film 'Od zrna do slike' scenarista i redatelja Branka Ištvančića uvršten je u službenu selekciju međunarodnog Ischia Film Festivala koji se održava od 29. lipnja do 6. srpnja na otoku Ischia u Italiji. Projekcija filma bit će 4. srpnja, u 23,10 sati, u prostoru Terrazza del Convento -  jednom od impresivnih arhaičnih prostora gdje se održavaju projekcije festivalskih filmova.
vrijeme: 04.07.2013. 23,10 h
mjesto: Italija; Ischia
url: http://www.ischiafilmfestival.it/

Svake godine ovaj festival predstavlja izbor filmova iz cijelog svijeta koji su značajni za istaknuti kulturalni identitet u određenom teritoriju koji prikazuju u okviru audiovizualne naracije. Festival ima važnu ulogu u zaštiti kulturne i krajobrazne osobitosti i raznolikosti područja kojima se filmovi i autori bave, a cilj im je promovirati ih kroz audiovizualni medij.
 
Dokumentarni film 'Od zrna do slike' nedavno je nagrađen prestižnom nagradom Gold Camera za najbolji dokumentarni film u Los Angelesu, premijerno je prikazan na festivalu ZagrebDox prošle godine, a sudjelovao je na nizu domaćih i stranih festivala i dobio više uglednih nagrada. Više o filmu na: www.istvancic.com