Preskočite na glavni sadržaj

Postprodukcijski coaching / 'Point of Convergence' kolektiva BADco.

Još jedan Postprodukcijski coaching, koreografska community platforma, održat će se u Zagrebačkom plesnom centru u subotu, 28. rujna, s početkom u 19 sati. Na ovom izdanju coachinga prezentirat će se 'Point of Convergence / Točka sabiranja' u koreografiji kolektiva BADco. Ulaz je slobodan!
vrijeme: 28.09.2013. 19 h
mjesto: Zagreb; Zagrebački plesni centar, Ilica 10
url: http://postprodukcijskicoaching.wordpress.com/

Serija prezentacija 'Postprodukcijskih coachinga' u organizaciji kompanije i produkcijske platforme k.o. kombinirane operacije razmatra završene radove autora nastalih u proteklom razdoblju postavljajući ih u situaciju ponovnog razgovora o njima. Kroz živi coaching s publikom serija se realizira kroz dijalog publike i autora, a sam događaj je mjesto gdje čak i izgubljeni procesi predstava tako postaju vidljivi kao jedina moguća točka susreta s drugim pogledom. Ovo je ujedno i mogućnost da postanemo svjedoci i onim trenucima kada publika nije prisutna, a u kojima nastaje projekt.  

Autor, koncept: Željka Sančanin
Dizajn: Martina Granić
Oblikovanje prostora: Martina Granić, Željka Sančanin

Postprodukcijski coaching je produkcija k.o.-a za 2013. godinu, a osim što je socijalna platforma, predstava, predavanje, coaching je namijenjen i drugim kolegama.