Preskočite na glavni sadržaj

'Krugovi' najavljuju ZFF u riječkom Art-kinu

U nedjelju, 27. listopada, s početkom u 20 sati, na repertoaru Art-kina Croatia naći će se nagrađivana drama Srdana Golubovića 'Krugovi'. Riječ je velikoj i uspješnoj koprodukciji producentskih kuća iz Srbije, Njemačke, Francuske, Slovenije i Hrvatske.
vrijeme: 27.10.2013. 20 h
mjesto: Rijeka; Art-kino Croatia, Krešimirova 2
url: http://www.art-kino.org/

Uz hrvatskog glumca Leona Lučeva, u glavnim ulogama pojavljuju se još Aleksandar Berček, Nebojša Glogovac, Hristina Popović i Vuk Kostić.

«Krugovi» su nagrađeni na brojnim filmskim festivalima, među kojima i na filmskom festivalu u Berlinu (Nagrada Ekumenskog žirija), Sarajevo Film Festivalu (Nagrada publike), Sundance Film Festival (Posebna nagrada žirija)...

Program Zagreb Film Festivala u Rijeci, 2. i 3. studenog, donosi još osam filmskih programa, među kojima i već tradicionalne «Kockice». Talijanska komedija «Zoran, moj nećak idiot», uz gostovanje redatelja Mattea Oleotta, donosi priču o pikadu i dvojici nesuđenih rođaka. Iz glavnog programa igranih filmova prikazuje se indijska romantična drama «Pogrešna dostava» te njemačka obiteljska komedija «Čudna neka mačka», dok dokumentarni program donosi film «Mundijal: najveći ulog». Program za djecu i mlade donosi prigodne vikend matineje. U subotu, 2.10. u 11 sati na repertoaru je «Tajna starog tavana» Vladimira Tadeja dok je u nedjelju izvanredan finski dokumentarac «Zauvijek vaš« koji je namijenjen cijeloj obitelji.

«Krugovi» će se naći i na redovnom programu Art-kina od 4. do 9. studenog.