projekcija

'Odiseja hrvatskim špiljama' premijerno u Centru Kaptol


vrijeme: 03.07.2012.
mjesto: Zagreb; Cineplexx Centar Kaptol, Nova Ves 17

U Cineplexxu Centra Kaptol u Zagrebu danas, 3. srpnja, će biti pretpremijerno prikazana epizoda američkog programa satelitske i kablovske televizije Discovery Channel 'Man, Woman, Wild' snimana u Hrvatskoj, priopćeno je  iz agencije za odnose s javnošću Grayling.

Riječ je o epizodi tog reality serijala pod nazivom 'Croatian Cave Odyssey' (Odiseja hrvatskim špiljama) snimanoj u špiljama Velebita. Epizoda je emitirana na kanalu Discovery Channel 12. siječnja ove godine kao pretposljednja epizoda druge i ujedno posljednje sezone toga serijala.

'U ovoj epizodi otkrit ćete neočekivane i ekstremne vještine preživljavanja koje su pale na pamet Mykelu i Ruth u očito ekstremnim uvjetima', ističe se u priopćenju. Premijeri epizode koju produkcijski tim smatra jednom od najboljih cijelog serijala nazočit će direktor Discovery Networksa za jugoistočnu Europu Vlad Tudosie, dodaje se.

Televizijski 'reality' serijal 'Man, Woman, Wild' (Muškarac, žena, divljina) s emitiranjem je započeo u srpnju 2010. U njemu bivši stručnjak za preživljavanje posebnih snaga američke vojske Mykel Hawke i njegova supruga, televizijska novinarka Ruth England pokušavaju preživjeti nekoliko dana uz ograničene zalihe hrane i pića u divljini, na nepristupačnim lokacijama diljem svijeta.

Autori su najavili da je posljednja epizoda emitirana 19. siječnja ove godine ujedno i posljednja, te da neće biti treće sezone toga serijala. (Hina)

(R.P.B., 03.07.2012)