natječaj

Lumen Prize Exhibition


prijava: 31.07.2012.

Lumen Prize Exhibition, međunarodna nagrada posvećena umjetnosti kreiranoj digitalno, poziva umjetnike da se do 31. srpnja prijave za sudjelovanje.

Traži se umjetnost izvanredne kvalitete i originalnosti koja je djelomično ili u cijelosti nastala korištenjem digitalne tehnologije, kao što su tableti, smartphone, kamere i/ili kompjutora. Prihvaćaju se digitalne fotografije, foto manipulacije, smartphone ili tablet art, video ili fotografije 3-D CGI modela, grafički dizajn, ilustracija, mixed media, nenarativni film i animacija, ukoliko se rad bazira na digitalnim tehnologijama. Digitalizirana verzija umjetničkog rada kreiranog tradicionalnom tehnikom, komercijalna umjetnost, narativni film ili radovi koji su prodani ne primaju se na natječaj.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 40 $, a pokriva slanje dvije jpg slike, 1MB, ili, ako prijava sadrži pokrenute slike, dva URL linka na rad maksimalnog trajanja 30 sekundi. Ako rad prođe u 2. krug, umjetnici će poslati svoj rad u originalnoj veličini i/ili duljini.

Svi će radovi biti predstavljeni na Lumen Online Gallery, otvorenoj za javno glasanje, kako bi se u rujnu proglasio pobjednik.

Ne postoji ograničenje u broju prijava, no ponovna registracija moguća je s drugom email adresom.

Uvjeti za sudjelovanje:
- prijave se primaju isključivo putem online registracije;
- kopije radova prijavljuju se putem URL linka ili preuzimanjem slika;
- svaki rad treba je biti kreiran u posljednjih 12 godina (od 2000. do 2012.);
- prilikom registracije, u posebno naznačenom polju, potrebno je navesti ime i opis rada te detalje o autoru (opis ne bi smio biti dulji od 100 riječi).

Kontakt: info@lumenprize.com

Više

(I.P., 18.07.2012)