predavanje, tribina

Javna tribina Zaklade 'Kultura nova' u Osijeku


vrijeme: 26.04.2013. 12,00 - 15,00
organizator: Osijek; Muzej Slavonije Osijek, Trg Sv. Trojstva 2

Zaklada 'Kultura nova' održat će javnu tribinu o prijedlogu Programa podrške 2013., u Osijeku, u petak, 26. travnja, od 12 do 15 sati, u prostorima Muzeja Slavonije Osijek. Na tribini će sudjelovati predsjednica Upravnog odbora Emina Višnić, upraviteljica Zaklade Dea Vidović te stručna suradnica Danijela Šavrljuga Todorović. Javnu tribinu moderirat će Ana Žuvela.

 Zaklada 'Kultura nova' je u 2012. pripremila i provela Pilot program podrške u okviru kojega su dodijeljena bespovratna sredstva za projekte/programe organizacija civilnog društva (udruge i umjetničke organizacije) koje djeluju na području suvremene kulture i umjetnosti, a provode se u 2013.

U cilju pripreme što kvalitetnijih sljedećih programa podrški za udruge i umjetničke organizacije koje djeluju na području suvremene kulture i umjetnosti u siječnju 2013. godine provedena je prva faza javne rasprave, online javno savjetovanje o Pilot programu podrške. Tijekom javnoga savjetovanja prikupljena su mišljenja, komentari i prijedlozi na temelju kojih je izrađen prijedlog programa podrške koji će se provoditi u 2013. godini.

(M.K., 23.04.2013)