Preskočite na glavni sadržaj

11. Imagine Croatia - predselekcija za Zagreb i Zagrebačku županiju

Za nastup u finalu Imagine Festivala u Zagrebu organizira se predselekcija za Zagreb i Zagrebačku županiju - u nedjelju, 12. studenoga 2017. u zagrebačkom Klubu hrvatskih glazbenika SAX.
 
vrijeme: 12.11.2017.
mjesto: Zagreb, Klub hrvatskih glazbenika - SAX, Palmotićeva 22/2
url: http://www.hgm.hr
Dvije odabrane grupe na predselekciji predstavljat će Zagreb i Zagrebačku županiju na finalnim koncertima 3. prosinca 2017., ponovo u istom klubu.

IMAGINE CROATIA je festival mladih glazbenika u dobi od 13 do 21 godine, (pojedinaci) i grupe do najviše 8 glazbenika. Festival je otvoren mladim izvođačima bez obzira na vrstu glazbe koju izvode. Imagine Festivali su natjecanja živih izvedbi svih glazbenih stilova otvorena svim mladim glazbenicima. U Hrvatskoj se ovaj festival organizira od 2007. godine pa će se ove godine održati njegovo 11. izdanje.

Ukoliko se u vašoj županiji ne organizira predselekcija, prijavite se izravno na natječaj za finalni koncert do 10. studenoga 2017., pa će o vašem sudjelovanju na finalu odlučiti ocjenjivački sud čija će vam odluka biti dostavljena nakon zadnje predselekcije u Zagrebu.

Ulazak u finale će jednoj od grupa omogućiti nastup i natjecanje na međunarodnom festivalu IMAGINE 2018. te na nacionalnom festivalu u jednoj od zemalja organizatora Imagine festivala, a ostale nagrade su gostovanja na festivalima, Imagine Sweden u Švedskoj, Imagine France u Francuskoj, Imagine Spain u Španjolskoj i još niz vrijednih nagrada, koje ćemo objaviti neposredno prije finala.

Na natječaj je potrebno poslati:

- Prijavnicu za natječaj
- Opis i koncept nastupa
- Zvučni ili video zapis barem 2 skladbe ili približno 10 minuta glazbe (MC, CD, DVD,MP3,YOUTUBE) – kvaliteta nije bitna
- Životopis izvođača/osnovni podaci o grupi (popis članova s godinama rođenja)
- Fotografiju
- Kontakt (mobitel i email)
-Tehničke potrebe

Opširnije
 
https://www.facebook.com/imagine.croatia.festival/