Preskočite na glavni sadržaj

Zagrebački koncert grupe 'Toto'

Zagrebački koncert grupe Toto koji će se održati 9. ožujka u Maloj dvorani Doma sportova službeno je rasprodan, izvijestili su u četvrtak iz Laa agencije. Steve Lukather, David Paich, Steve Porcaro i Joseph Williams u Hrvatsku dolaze u sklopu velike svjetske turneje '40 Trips Around The Sun' kojom će obilježiti četiri desetljeća benda.
vrijeme: 09.03.2018.
mjesto: Zagreb; Dom sportova


 
Za premijerni hrvatski nastup američkog sastava više nema ulaznica u prodaji. Neće se dodavati novi datumi, a kao mjesto koncerta ostaje Mala dvorana.
 
U Domu sportova odsvirat će samostalan koncert, bez predgrupe, koji u više od dva sata programa obuhvaća kompletnu karijeru benda, najviše upamćenu po megahitovima "Africa", "Hold The Line" i "Rosanna". Paralelno s turnejom Toto će objaviti i kompilaciju istovjetnog naziva "40 Trips Around The Sun" na kojoj će se naći remasterirani najvećih hitovi i nekoliko potpuno novih pjesama.
 
Članovi Tota su, kao dio svog matičnog benda te samostalni i session glazbenici, sudjelovali u stvaranju više od 5000 albuma koji su se prodali u više od 500 milijuna primjeraka i 'uhvatili' 200 nominacija za Grammy. Samo Steve Lukather je, primjerice, svirao na više od 1500 izdanja, od kojih je vjerojatno najznamenitiji gitarski solo na pjesmi 'Beat It' Michaela Jacksona. (Hina)