radionica, kolonija

Radionica kreativnog izričaja kroz digitalne tehnologije u Rijeci


prijava: 05.02.2016.
mjesto: Rijeka; Filmaktiv, Korzo 28/I

Riječki Filmaktiv otvorio je prijave za Radionicu kreativnog izričaja kroz digitalne tehnologije, koja će se održavati tijekom veljače u prostorijama Filmaktiva (Korzo 28/I). Prijave su otvorene do petka, 5. veljače 2016.

Program radionice obuhvaća osnove rada s kamerom, fotoaparatima, mobitelima, mikrofonima (i svime što može zabilježiti zvuk i sliku), programima za digitalnu montažu te osnovama filmskog jezika. Izvedbena sekvenca obuhvaća susrete ponedjeljcima i srijedama od 12 do 16 sati, uz izvanredne susrete po potrebi pojedinačnih projekata polaznika.
 
Prvi susret bit će u ponedjeljak, 8. veljače 2016. U sklopu programa za polaznike će biti organiziran showcase predavanja gostiju iz struke.
 
Prijaviti se mogu svi zainteresirani mladi ljudi od 18 do 35 godina. Prijava treba sadržavati kontakt (ime i prezime, datum rođenja i broj telefona), motivacijsko pismo s kratkim obrazloženjem interesa za sudjelovanje u programu i opisom predznanja i/ili dosadašnjeg iskustva u radu s kamerom i montažom te prijedlog priče ili teme na kojoj se želi raditi. Sudjelovanje je besplatno, a broj polaznika je ograničen.

Prijave se primaju do petka, 5. veljače, na filmaktiv@filmaktiv.org, a na istoj adresi možete upitati za dodatne informacije o programu.

Izvor: HAVC

(R.P.B., 03.02.2016)