predstavljanje

Promocija novog broja časopisa Nepokoreni grad


vrijeme: 07.06.2016. 19:00
mjesto: Pavla Hatza 16, Zagreb
organizator: Mreža antifašistkinja Zagreba

Promocija novog broja časopisa Nepokoreni grad, održat će se u utorak, 7. lipnja u prostorijama Mreže antifašistkinja Zagreba, s početkom u 19 sati.

O sedmom broju časopisa, uredništvo kaže: "Jasno nam postaje da u ovom trenutku ekonomske, društvene i političke krize u kojem se nalazimo, naš opstanak, ali i snaga, leže upravo u solidarnosti, međusobnom povezivanju i podršci. Stoga se u sedmom broju našeg časopisa bavimo upravo solidarnim borbama." U sadržaju će se tako naći primjeri solidarnih borbi u polju neprofitnih medija, izbjegličke krize i humanitarnih akcija, izgradnje solidarnih mreža ali i osvrt na solidarne akcije same organizacije MAZ koje smjeraju na izgradnju novih prostora društvenosti, poput Marša solidarnosti ili pak Trnjanskih kresova.

Na promociji će se uredništvo osvrnuti na teme zastupljene u časopisu ali najavljuje i osvrt na temu sveprisutnu u našem javnom prostoru, onu o izjednačavanju svih "totalitarizama". Članicama uredništva će se na promociji pridružiti i autori tekstova - Josip Jagić i Filip Stipić.


(L.V., 07.06.2016)