natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – ESPRONCEDA – Center for Art & Culture, Španjolska


vrijeme: 06.04.2017. - 05.10.2017.
mjesto: Barcelona, Španjolska

Inovativni centar za umjetnost i kulturu ESPRONCEDA za program Kreativna Europa u kategoriji projekata suradnje ili europskih platformi traži partnere u interdisciplinarnom projektu iz područja suvremene umjetnosti.
Misija Centra je pružiti potporu za stvaranje platforme koja promiče međunarodni dijalog između umjetnika, kustosa, kritičara, kolekcionara, kulturnih institucija i ljubitelja umjetnosti, a pruža i rezidencije za nacionalne ili međunarodne umjetnike. Centar promiče obrazovne i kulturne programe predstavljanjem izložbi poznatih umjetnika, istraživanjem kustoskih koncepcija te organiziraju koncerte, radionice i susrete umjetničkih profesionalca.
Espronceda potiče međunarodnu suradnju sklapanjem ugovora s raznim međunarodnim organizacijama kako bi se omogućio razvoj globalne razmjene ideja, te pridonijelo većoj toleranciji i razumijevanju svjetskih kultura.

Za program Kreativna Europa u kategoriji projekata suradnje ili europskih platformi traže partnere u interdisciplinarnom projektu iz područja suvremene umjetnosti te naglašavaju da imaju iskustvo s europskim projektima i prijavom na natječaje, a posjeduju i PIC broj.
 
 
Kontakt:

Dr. Holger Sprengel
E: holger@espronceda.net 


Partner search from Barcelona
(L.V., 23.03.2017)